Nemám mnoho nevidomých přátel, pro kteřé by bylo vaření vášní. Pro mě však je. Nejsem ale ten typ kuchtíka, co sáhodlouze studuje kuchařky. Sice jich pár doma mám, ale stejně se jimi neřídím. Častokrát se tak stává, že výchozím bodem oběda je jedna surovina, například před nedávnem jsem věděl jen to, že mám před sebou nakrájené kuře. Nic víc, nic míň, prostě jen nakrájené kuře. A to mě na tom nejvíc baví. Udělat z mála chutný a vydatný oběd. Jedinou mojí nevýhodou v tomto směru je, že neumím vařit v malém, prostě když vařím v malém, tak mi to tolik nechutná, takže se dost často stává, že mám 4 litry guláše, 4 litry vývaru, to samé s těstovinovým salátem a dalšími pokrmy. A o některé z nich se v této rubrice s vámi mile rád podělím. Fotit jídlo už mi docela prý jde, takže to bude i s fotografiemi.